• Română
  • English
  • PENTRU O VIATA ACTIVA!

Asiguram consultanta in mai multe domenii ale industriei farmaceutice, aplicand strategii si solutii adaptate fiecarui caz.
Oxygen Care SRL poate oferi consultanta in diverse proiecte de Regulatory Affairs pentru industria farmaceutica – de la depunerea de dosare la managementul mai complex al problemelor legate de complianta si activitatile post-inregistrare.
Serviciile noastre pot fi solicitate separat, acoperind doar părți ale unor proiecte în desfășurare, sau putem să vă oferim servicii complete în ceea ce privește domeniul regulatory affairs.

Consumer Healthcare

Trecerea de la un medicament eliberat pe baza de prescriptie medicala la un produs OTC este luata in consideratie din ce in ce mai mult de multi producatori de medicamente. Realizarea unei astfel de treceri necesita cunostinte si experienta practica a reglementarilor OTC. Oxygen Care va poate ajuta atat cu trecerea de la medicamentele eliberate pe baza de prescriptie la OTC-uri sau cu produse dezvoltate pentru piata de OTC-uri.

Generice

Indiferent daca aveti in portofoliu un medicament generic sau o molecula mai veche, care are o utilizare bine determinata, Oxygen Care SRL poate genera toata documentatia de regulatory necesara si o poate trece prin procesul de evaluare si aprobare pentru a va aduce produsul pe piata.
Indiferent ce aplicatie intentionati sa depuneti, procedura fie ea Nationala, de Recunoastere Mutuala, Descentralizata, Centralizata, Generica, Bibliografica sau Hibrida – va putem oferi consultanta strategica pentru a alege solutia cea mai potrivita.

Suplimente alimentare

Oxygen Care SRL ofera servicii de obtinere a autorizatiei (notificarii) in vederea punerii pe piata a suplimentelor alimentare la Ministerul Sanatatii sau la Institutul de Bioresurse Alimentare.

Dispozitive medicale

Oxygen Care SRL ofera servicii de consultanta si de inregistrare a dispozitivelor medicale. Consultantii nostri au experienta in toate domeniile acestui sector si isi pot oferi expertiza in inregistrarea dispozitivelor medicale din Clasa I, II sau III.
Oxygen Care SRL oferă servicii de promovare şi consultanţă producătorilor şi dealerilor externi de produse farmaceutice interesaţi de pieţele din Europa de Est, inclusiv de cea românească, aflate în continuă extindere.